Nieuws

16jun

Inschrijven voor seizoen 2018-2019?

Bij Bevo Beobank Roeselare kan er alvast ingeschreven worden voor het komende seizoen 2018-2019. Alle info hierover is terug te vinden in de brief in bijlage.

We vragen echter om in eerste instantie dit formulier (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScprvIqUWJud-59GuiDUMniAyfIckIuhi_OcdcrNsSWJREI_A/viewform?usp=sf_link) in te vullen.

Dan ontvang je een 'gepersonaliseerd overzicht' van het lidgeld.

 

Sportieve groeten 

namens bestuur Bevo Beobank Roeselare24apr

BEVO BEOBANK ROESELARE A - ALFA SOLUTIONS TIEVOLLEY TIELT: 3-2

Hoofdwedstrijd:
21-25; 25-15; 25-17; 16-25; 17-15
Voorwedstrijd:
21-25; 19-25; 8-5 (voortijdige afgefloten omwille van tijdsgebrek)

Opstelling:
Coline Vincart – Birgit Deceuninck – Sarah Sintobin – Marieke Vanneste – Deborah Christiaens – Nel Sercu
Libero:
Annemarie Robbe
Kwamen in:
Ine Desimpele – Yaël Seurinck – Hanne Blomme – Tessa Lecrit (libero) – Lien Vanryckeghem – Wiebe Vercruysse
Omwille van een enkelblessure, opgelopen tijdens de voormatch, kon Léonore Maertens niet opgesteld worden

Leider Bevo Beobank Roeselare A had genoeg aan twee winnende sets om kampioen te worden in 1ste Div B en zette de kers op de taart in een vol huis!

Beide ploegen kwamen super gemotiveerd aan de servicelijn.  De wedstrijd verliep spannend en vrij gelijkopgaand tot 16-16.  Geplaagd door de stress liet Roeselare na af te werken:
21-25.

Eens de zenuwen onder controle veerde de thuisploeg recht en nam de wedstrijd in handen in de tweede beurt, met schitterende actie’s.  Tielt raakte nog nauwelijks door het Roeselaars sterke blok. Setstand: 25-15.

Zelfde scenario in de derde herneming.  In opperste concentratie en aangemoedigd door een schare supporters werkte Bevo Beobank Roeselare A af: 25-17.  De verdiende titel werd uitbundig gevierd!

Tievolley won, omzeggens zonder weerstand, de vierde set met 16-25 , waarin coach Supply al zijn speelsters inzette.  Zo kon Tielt de belle afdwingen.

In de  tie-break, werd gedraaid bij 6-8. Eens de 15-15 op het scorebord verscheen, in dit  superspannend slot,  kon het A-team de overwinning binnen halen: 17-15.

Een schitterende overwinning voor ons A-team  dat het ganse seizoen keihard werkte om de zo begeerde titel binnen te halen!  Super!!! DIKKE PROFCIAT!

Dank aan alle aanwezige supporters, die met toeters en bellen en hun vocale steun, ons team naar de overwinning stuurden!
onze Sponsors

  • Beobank
  • André Gevaert
  • Toyota Tailleu
  • Vinckier Cloet
  • Delifresh
  • met steun van Stad Roeselare
  • Vrijetijdspas

Contacteer ons

  • adres: Onledemeersstraat 15, 8800, Roeselare

  • email:

Volg ons

In memoriam

NathalieDepickere

logo