Nieuws

23sep

BEVO BEOBANK ROESELARE A - M. SIKS BLAASVELD VC: 3-0

Setstanden : 25-18 / 25-20 / 25-22

Basis : Deborah Christiaens - Coline Vincart - Marieke Vanneste - Nel Sercu - Lien Vanryckeghem - Ine Desimpele - Birgit Deceuninck (libero)

Kwamen in : Yaël Seurinck - Hanne Blomme - Amber Gesquière

In set 1 blijven beide ploegen aanvankelijk in elkaars buurt. Bevo is goed bij de les en slaat een eerste kloofje tot een 15-12 stand. Bevo serveert sterk, de receptie staat op punt, de spelverdeling is navenant en met krachtige aanvallen worden de bezoeksters op achtervolgen aangewezen. Bevo kijkt niet meer achterom en via 20-14 wint het verdient set 1 met 25-18 cijfers.

Bevo start set 2 op hetzelfde elan : 5-1. Enkele persoonlijke foutjes bij de thuisploeg laten Blaasveld bij 10-10 terug langszij komen. Tot 16-16 gaat het gelijk op maar dan vindt Bevo zijn spel van set 1 helemaal terug. Resultaat 25-20 in set 2.

Set 3 is een nagelbijter. Nu eens gaat Bevo op kop om dan geremonteerd te worden door Blaasveld. en omgekeerd. Bevo verhoogt de servicedruk en bij 21-16 lijkt de zege binnen voor Bevo. Was het de stress voor de overwinning of niet, in elk geval gaat Bevo dan enkele malen onnodig in de fout. Blaasveld sluipt dichterbij tot 23-22 maar net op tijd snoept Bevo de bal af om naar 25-23 set- en matchwinst te blokken.

Een collectief zeer gave prestaties van de Bevo speelsters. Proficiat !21sep

Eénmalig actie: Bevo-sweater!

Beste supporters

Eénmalige actie!!

Dé Bevo-sweater voor supporters! Uiterlijk te bestellen tegen 1 oktober 2018 via bert.naert@telenet.be.

Info op bijhorende flyer.16sep

TCHALOU VOLLEY - BEVO BEOBANK ROESELARE A: 3-1

Setstanden : 25-16 / 25-21 / 18-25 / 25-15

Basis : Coline Vincart, Sarah Sintobin, Lien Vanryckeghem, Nel Sercu, Deborah Christiaens,  Marieke Vanneste, Birgit Deceuninck (libero)

Kwamen in : Yaël Seurinck, Hanne Blomme, Amber Gesquière, Magaly Vandewalle, Ine Desimpele

Set 1 : In een luidruchtige sporthal met enthousiaste thuissupporters scoorden beide ploegen om beurt in de aanvangsfase van de eerste set. Bij een 9-10 voorsprong lieten de Bevo speelsters zich betrappen op enkele mindere verdedigingen en misverstanden. Tchalou kwam in 1 ruk 14-10 voor en gaf die voorsprong niet meer uit handen. Met zeer krachtig aanvalswerk diepten ze de kloof uit en trokken steeds aan het langste eind bij de rally's waarbij de Bevo speelsters vaak knap weerwerk boden. De 25-16 stand is in die zin misschien wat overdreven.

In set 2 moet de thuiscoach bij een 1-5 stand zijn toevlucht zoeken in een eerste TO. Zonder direct resultaat want Bevo loopt verder uit tot 1-8. Nu is het de thuisploeg die receptioneel in de fout gaat en de listige services van de bezoeksters zorgen ervoor dat de aanval stokt bij de thuisploeg.Set zo goed als gespeeld denk je dan maar niets was minder waar. Puntje per puntje kroop Tchalou dichterbij. Tot 15-17 ligt Bevo nog voorop doch bij 18-17 kantelt de set. Set 2 gaat met 25-21 naar de thuisploeg.

In set 3 laten de ploegen elkaar niet los tot 9-9. Bevo vindt dan zijn beste spel en met knappe acties laten ze de thuisploeg ter plaatse : 13-20 Bevo haalt set 3 binnen met 18-25.

In set 4 laat Bevo te veel steken vallen en is het Tchalou dat de registers volledig opentrekt. Bevo kan geen vuist meer maken en verliest de set met 25-15.

De supporters waren best tevreden met wat ze te zien kregen, misschien zat er zelfs een puntje in. Al bij al een knappe entree op Liga B niveau !9sep

BEVO BEOBANK ROESELARE A - VBC ZANDHOVEN: 3-0

Wedstrijd in kader van de beker van België

Setstanden : 25-16 / 25-18 / 25-16

 

Basis : Christiaens Deborah – Vanneste Marieke – Sercu Nel – Vanryckeghem Lien – Sintobin Sarah – Seurinck Yaël – Anne-Marie Robbe (libero)

Kwamen in :  Vincart Coline – Wastyn Myrthe –Desimpele Ine  – Gesquière Amber

Puike start van onze A ploeg op Liga B niveau.

Set 1 verliep aanvankelijk gelijkopgaand (6-6) waarna de bezoeksters een kleine kloof konden slaan (6-8). Bevo remonteerde en bouwde stelselmatig de voorsprong uit.

In set 2 en 3 stond Bevo steeds op voorsprong en kon het snel een kloofje uitdiepen. Servicedruk van de thuisploeg zorgde ervoor dat de opbouw bij Zandhoven bemoeilijkt werd waarna ze dan ook meermaals afgeblokt werden of zelf in de fout gingen.

Een duidelijke en verdiende overwinning van onze dames, die in elk onderdeel een meer dan solide wedstrijd speelden.

Proficiat speelsters en staff !6sep

Spaghetti-avond Bevo Beobank Roeselare: vrijdag 5 oktober 2018

Dé jaarlijkse spaghetti-avond van Bevo Beobank Roeselare!

Inschrijven kan alvast via deze link: https://goo.gl/forms/BjwJw9FYPCWqFATB2.

Uitnodiging: zie bijlage4sep

Foto's van de eerste Jeugdstage van Bevo Beobank Roeselare

De eerste Jeugdstage van Bevo Beobank Roeselare was een succes! 

Meer dan 30 jeugdspeelsters blikken enthousiast terug. Check snel de foto's onder 'fotoalbums'!
onze Sponsors

 • Beobank
 • André Gevaert
 • Toyota Tailleu
 • Vinckier Cloet
 • Delifresh
 • met steun van Stad Roeselare
 • Vrijetijdspas
 • Titeca Accountancy
 • Maselis

Contacteer ons

 • adres: Beversesteenweg 210 A, 8800, Roeselare

 • email:

Volg ons

In memoriam

NathalieDepickere

logo